Българите Gabby G и Mishel зарадваха почитателите си с нов успех. Международен канал със стотици хиляди последователя в най-голямата платформа за видео споделяне избра кавъра на " Señorita" на двамата изпълнители за един от най-добрите в света.

Съвместният проект между новоизгряващите поп звезди се нарежда редом до държави като САЩ, Канада, Австралия, Южна Корея, Полша, Франция, Бразилия и др.

"Не можем да повярваме, че това е реалност. Направихме кавъра на " Señorita" с изключително много любов и не сме предполагали, че е възможно да постигнем такъв успех. Радваме се, че трудът ни е оценен и прославяме името на България", споделят Gabby G и Mishel. 

 
Gabby G е новото попълнение в поп отдела към музикална компания Hit Mix Music. По-рано тази година тя публикува дебютната си песен "Краен Срок", която изпълни на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пловдив.
 
Песента обединява международен екип от три държави - Швеция, България и Македония и бързо се превърна в една от любимите песни на младата аудитория, която не спира да залива изпълнителката с положителни коментари.
Mishel пък е младият изпълнител, който всички сравняват с Шон Мендес, благодарение на което почти незабавно получи етиката на негова българска версия. 17-годишният младеж сподели в социалните мрежи, че ще представи дебютната си песен през есента тази година.