С уникална фотосесия стартират приготовленията за предстоящия трети по ред конкурс „Кралица на Бургас“. В снимките участие взеха миналогодишната носителка на титлата и вице Мис България Рени Радева, както и организаторът и лицензиант на конкурса Ваня Кирова. За прическите и грима на двете дами се погрижи професионалният екип на VIP Studio Christian of Roma, с фризьори Таня Пумпалова и Хабибе Юсеин.

Уникален подбор на кандидати са направили организаторите на кастинга за конкурса тази година. Сред явилите се и одобрените са студентки по право, медицина и счетоводство.

Общо 18 красавици на възраст между 15 и 24 години ще показват качества, финес и изящна фигура, но само една ще си тръгне с короната от престижния конкурс „Кралица на Бургас 2017“. Бляскавото събитие ще се проведе в Летния театър на града, с подкрепата на Община Бургас.

Провокативният българин с албанско потекло, наричан още българския Филип Плейн - Едис Пала, горещата Златка Райкова и нейният бранд “Bless by Zlatka Raykova”, гръцкият гигант в банските костюми Шугърфри, както и принцът на официалните рокли в България – асеновградският дизайнер Стоян Радичев, ще допринесат за божественото излъчване на всяка една от претендентките за короната на „Кралица на Бургас. 

Към звездния екип, който изгражда визията на момичетата, в конкурса се включва и световният бранд Сваровски с най-новите си модели бижута, а за зашеметяващото им излъчване ще се погрижат професионалистите от салон VIP Christian of Roma.

Грандиозният спектакъл ще се проведе на 27 август. Организаторите са приготвили много награди за участничките, а победителката ще има честта да представи град Бургас в конкурса "Мис България".