Кралят на поп-фолка Азис публикува снимка в личния си профил, на която се описа като грозноват и с неперфектно тяло. Въпреки многобройните си успехи на сцената и натрупано завидно състояние той винаги е бил себе си и не е прикривал своите несъвършенства. 

Дълги години, именно това негово качество успя да привлече многобройни верни фенове на изпълнителя както в България, така и зад граница. 

Ето и какво написа Азис в своя пост, придружен от фотос, заснет в последните дни на лято 2019: 

"Реших да кача своя снимка, на която съм грозен и не се харесвам.Просто не виждам смисъла в това да показвам само добре осветени снимки с перфектно съдържание. Ми това съм аз. Грозноват, с неперфектно тяло, но имащ истински приятели, които ме обичат всякакъв."

Междувременно през лятото се заформи истинско приятелство между Краля и съпругата на Християн Гущеров - Светлана, които почиваха заедно няколко пъти. Сред дестинациите, които избраха бохемите бяха Халкидики и Миконос. Именно там, те натрупаха куп приятни емоции и незабравими спомени в съседна Гърция.

Кафе с мляко - Азис и Светлана Гущерова заедно в ГърцияДвамата позират в горещ кадър, заснет във водата

Азис и Светлана публикуваха поредица от снимки, на които показват близки отношения. От всички кадри лъха лукс, подчертан от скъпо шампанско, модерни визии и удивителни морски гледки.