Летните почивки на фолк звездата Азис и плеймейтката Светлана Гущерова се засякоха, а горещата точка е съседна Гърция. Двамата позираха през обектива, а снимката йм напомня на напитката кафе с мляко. Светлата кожа на г-жа Гущерова и тъмния загар на краля на поп-фолка без съмнение си отиват. Ефектният кадър, с който върви в надпис " Цветовете са прекрасни" донесе голям брой лайкове на родните вип персони. 

Междувременно, двамата се радват на слънчевия август и от няколко дни буквално зариват инстаграм профилите си със снимки и сторита от почивките си. 

Светлата Гущерова е заедно със своя съпруг Християн Гущеров и един от най-известните фотографи в светските среди Георги Малев. На няколко пъти тя споделяше видеа от ултра луксозния апартамент, в който са отседнали, а за утоляване на жаждата им служи "Моет". Плеймейтката показа голям набор от бански костюми, които показват перфектните й форми, въпреки скорошното раждане. 

Азис също не си поплюва. Голяма част от времето си прекарва във водата, като част от забавленията му включват надуваеми играчки. Певецът се храни предимно с морски дарове, свежи салатки и сочни плодове.