Националният събор на Ауди, който се проведе през уикенда на писта "Дракон" край Пловдив се оказа не само най- мащабният от години насам, но и най- романтичният. Един от администраторите на фейсбук групата "Кръвна група Audi", която е и организатор на автофеста, поиска по изключително атрактивен начин ръката на любимата си Теди. Горан Станев направил истински холивудски сценарий, който впечатли не само избраницата му, но и десетките фенове на марката, които бяха пристигнали от цялата страна за събора. 

След един от рейсовете на пистата, водещият обяви, че 7 от най- мощните автомобили ще направят специална обиколка и след като аудитата профучаха по целото протежение на пистата,  се наредиха едно до друго в права лития със задните гуми към публиката. Така всички видяха невероятното предложение, отправено от Станев към любимата му. А то гласеше: "Теди, ще се омъжиш ли за мен?" Стикер с всяка от думите, бе залепен на задното стъкло на всеки от седемте автомобила. 

Въпросът предизвика сълзи у голяма част от дамите сред публиката. Чаровната брюнетка, към която бе адресирано посланието излезе на пистата, където на колене и с пръстен я очакваше "режисьорът" на "холивудската продукция". В същия момент от мощната уредба  на едната RS6-ца прозвуча Менделсоновия марш, а Горан чу очакваното "да". 

Бъдещите младоженци обещаха да не чакат следващия събор, а да съберат приятелите си на сватба съвсем скоро. Горан и Теди са се запознали във фейсбук групата, тъй като младата дама също е сред заклетите фенове на немската марка. 

Атрактивни снимки и видео от националния събор очаквайте в TrafficNews.bg!