На 18 януари Православната църква почита паметта на Атанасий Велики. Този ден носи повод за празник в много български семейства, а на особена почит Атанасовден се радва в семейството на ръководителя на оркестър “Канарите“ - Атанас Стоев, предава "Планета". Тази година празникът ще обедини три поколения именици – Атанас Стоев, Атанас Стоев – младши и най-малкият представител на музикалната фамилия – Атанас Стоев III.

Тържеството ще се състои в София, а всичко го очакват с много радост и трепет, защото това ще е първи имен ден за сина на Джена и Атанас Стоеви. Само след два месеца пък, на 24 март, момченцето ще отпразнува и своята 1-ва годинка. Със сигурност много изненади очакват и тримата Атанасовци, а поздравителни картички и обаждания  правят горд доайена във фамилията – Атанас Стоев – старши.

По случай повода в официалната страница на Канарите във Фейсбук, колегите от оркестъра написаха:

"Днес е тройно щастлив празника за семейство Стоеви!
Пожелаваме на нашите Именици да бъдат живи и здрави, щастливи, и творчески вдъхновени, а на малкия Наско - щастливо детство и нека бъде гордост и радост за своите родители и семейство! Нека Св.Атанасий да ви пази и закриля. Честит празник и на всички празнуващи днес!"

Ръководителят на оркестър “Канарите“ и съпругата му Надя Стоева посрещнаха  2018-та година в Турция, където бяха специални гости на наши сънародници. Джена и Атанас Стоев – младши пък преди няколко няколко дни се завърнаха от зимна ваканция в Пампорово, която ги зареди с много настроение и емоции за големия празник.