Атанас Стоев от известния оркестър „Канарите” отбеляза по традиция рождения си ден със специално тържество. На 2 декември, големият творец от Тракия  събра в дома си в Катуница 35 гости - семейство, приятели от различни кътчета на България и разбира се, колегите от оркестъра.

Тази година празненството било още по- запомнящо се, защото фамилията се увеличи  и  Атанасовците вече са трима – Атанас Стоев – баща, Атанас Стоев – син и най-голямата радост в семейството осеммесечният Атанас Стоев – внук.

Рожденикът получи много подаръци, но един от тях, той определя като най специален. Това била голяма медна емблема с надпис „Канарите”, която била изработена от мед и ръчно кована. Внушителните размери на подаръка с диаметър 50 см, зарадвали от сърце ръководителя на известния оркестър.

За трапезата, отрупана с вкусни ястия се погрижил самият Наско Стоев , а съпругата му Надя Стоева приготвила празничната торта.

Ръководителят на Канарите получи много поздравления от приятели и в страницата на оркестъра в социалната мрежа Фейсбук.

Неговите колеги от оркестър Канарите написаха:

„Честит Рожден Ден, казваме на нашият ръководител АТАНАС СТОЕВ!
Жив и здрав да си ни маестро! Продължавай да ни радваш и възхищаваш с музиката си! Бог да те дари с още много години, които да посветиш на фолклора и твоите почитатели! Хубав и благословен да е личния ти празник”

Снахата на виртуоза на акордеона – известната изпълнителка Джена също не пропусна да го поздрави и написа:

"Да минаваш през годините с разум и сила е изкуство, а моят свекър определено знае как да твори и да прави невероятна музика. Всеки докоснал се до него знае, че дава криле. Затова му пожелавам да бъде жив и здрав дълги години, защото всички имаме нужда от него и го обичаме".

Неговите колежите Нелина и Росица Пейчева, пък написаха:

„Честит празник! Жив и здрав да си,Наско! Продължавай да радваш всички нас със сърцатите си изпълнениея! Нека животът ти е изпълнен с много веселба,много хубави хора,много любов и музика! Честит да си! Наздраве!” – написа Нелина

„Честит Рожден Ден на един прекрасен музикант и човек!Живот,здраве,късмет и още дълги години на сцена!Весел празник!” – пожела му Росица Пейчева