Джена и младият „канар” Атанас Стоев провокират виртуалното пространство и са по-интересни дори от Дядо Коледа. Навръх най-светлия християнски празник Бъдни вечер, барабаниста на оркестър „Канарите” и фолк фурията Джена се сгодиха. Самият Атанас Стоев-младши се похвали на страницата си във Фейсбук, че гласовитката от Разград е приела предложението му за брак. Двамата са вдигнали наздравица за новата 2016 година, съчетавайки купона с работните си ангажименти.

Месец преди малкия „Канар” да предложи ръката и сърцето си на звездата на „Пайнер”, двамата обиколиха Лондон като туристи. Тогава синът на основателя на оркестър „Канарите” постна под снимките със забележителности от Острова, посланието „Вървим навсякъде с любов”. То бе провокирано от спекулациите, че брюнетката се е върнала отново при шампиона от Биг Брадър Джино Бианкалана. Клюката се оказа поредния медиен балон, а истината е, че 22-годишният Атанас Стоев е влюбен до уши, но и неговата любима му отвръща със същото.

Това е втори годеж за година по-възрастната от Атанас Стоев-младши, певица. И докато Джино по-трудно приема раздялата, флок фурията вече е на върха на щастието си с новия си годеник. А американският плейбой продължава да ближе любовните си рани, като междувременно се отдаде на горещи ласки за една нощ, но прекара една самотна Коледа и Нова година. Младият емигрант от Чикаго и досега не е имал сериозна връзка, но пък Джена очевидно няма никакво намерение да се връща към старата си тръпка.

А в музикантското семейство поп фолк дивата е приета с отворени обятия. След коледно-новогодишната суетня на дневен ред за двойката е още един знаков празник. Атанасов ден е традиция, която се празнува като сватба в известната фамилия.

Ръководителят на оркестъра Атанас Стоев и неговия син Наско Стоев-младши още от сега се приготвят за веселото събитие.

Само по-големия брат на Атанас, Стоян Стоев, също барабанист, вече се е оттеглил от шумния свят на своята рода, като се е отдал на по-спокойния хотелиерски бизнес.

TNS.bg