Истинска принцеса! Със сигурност  така се чувствала Маргарита Папазова, която вчера се омъжи за архитект Божидар Карапанов на пишна церемония в новотела.  Двойката сключи църковен брак в кукленския манастир „Св. Св. Козма и Дамян“ , тъй като мястото е много специално за тях. След това в градината на новотела ги очакваше арка от цветя, през която двамата минаха , за да си кажат „Да“ и да вдигнат чаши със шампанско.

Купонът продължи в залите на хотела,  които специално за церемонията бяха потънали в хиляди цветя.  Младоженците разрязоха 8 - етажна торта, а всеки от 200-те гости на събитието получи специален подарък за спомен.  Кумуваха Атанаска и Димитър Аврамови.

Известният пловдивски бизнесмен Георги Стефанов, по-известен като Жоро Визиото, влезе в ролята на папарак и направи цяла фотосесия на младоженците.  Друг техен приятел- бизнесменът Никола Проданов,  един от най- големият дистрибутори на „Михалково“ в България, изнесе емоционална реч в тяхна чест. Голяма борба падна за букета и жартиера, но Ивайло Янаджиев "изгоря" и вероятно ще е следващият 

Маргарита и Божидар  са любители на екстремните преживявания и през зимата могат да бъдат видяни на сноуборд, а лятото по любимите места на сърфистите. Затова и изборът им на дестинация за меден медец изобщо не изненада близките им приятели. Двамата са решили да обиколят Италия и Френската Ривиера с кемпер. 

Още снимки в ГАЛЕРИЯ!

TrafficNews.bg