Първа снимка от тайната сватбена церемония на една от най-скандалните миски на България - Антония Петрова, изтече в социалните мрежи. 

По всичко ли личи, че тържеството е било повече от приказно! Блондинката каза "да" на своя любим - медика Ивайло, на брега на морето в Гърция, а отбрани гости станаха част от събитието.

Красивата булка е облечена в красива бяла рокля и на кадъра се вижда, че двамата влюбени позират усмихнати под приказна арка, украсена с лилави цветове. 

Според слухове, младоженецът, луднал по блондинката за часове. Той бил заклет ерген и досега не е предлагал брак на нито една жена.  За новата любов на миската не се знае почти нищо, той като тя упорито крие от медиите лицето и името му, вероятно защото се е опарила от показността на предишната си връзка. Двамата се познават от три месеца, а Антония получила предложение за брак още на първия месец от запознанството им. Не случайно е избрана й датата на сватбата им – 17 юни, защото тогава празнуват три месеца от съдбовната си среща. Близки до Петрова разкриха, че никога не са я виждали толкова щастлива и влюбена.