Пловдивчанката Калина Паскалева публикува снимка в профила си във Фейсбук, облечена с рокля досущ като тази на холивудската звезда Анджелина Джоли. Всъщност, съблазнителката от "Острова на изкушението" е позирала с тази рокля в навечерието на 2017 година, а моделът на роклята е по идея на талантлива българска дизайнерка.

В коментар под снимката, тя написа: "Не се сдържах, моля да простите арогантността ми. Качвам тази снимка - не защото моделът на роклята на Анджелина е почти същият, като този на моята, с която посрещнах 2017 година, а за всички онези дами, опитващи се да приличат на мен, обличайки се като мен, гримирайки се като мен и дори поправяйки лицето си, за да изглеждат като мен. Човек е красив, единствено когато е истински и индивидуален".

Приятелите на авторката на книгата "Дневникът на една курва", дори коментираха, че Калина изглежда в пъти по-добре от Анджелина.

Анджелина Джоли пък събра погледите на червения килим, по случаи 21-ите Холивудски филмови награди. Нейната рокля е дело на Джени Пакхам, която е любимата дизайнерка на Кейт Мидълтън. 

42-годишната икона на красотата изглеждаше зашеметяващо, облечена в дългата копринена сребриста рокля, с колан на кръста.  Ослепителната Анджелина предпочете по-естествена визия – пусната коса на небрежни вълни, натурален грим и разбира се – червено червило, нейната запазена марка.