"Прибираме се у домааааа..." - това написа щастливата Александра Петканова във своя фейсбук по повод изписването им от болницата с новородения Габриел. 

Тя публикува и няколко снимки, на които естествено присъства и бащата Даниел Петканов. На един от кадрите той с гордост държи сина си, а усмивката не слиза от лицето му. 

Лудия репортер вече качи в Инстаграм няколко снимки на новия член на семейството и на своята любима, като на единия от тях написа: "Да имаш новородено дете е страхотно усещане, наблягам на усещане, защото е грипна епидемия и свижданията са забранени, та го гледам само на снимки".

Милите семейни кадри от изписването събраха близо 5 хил. лайка и стотици коментари, в които приятели и последователи дадоха своята благословия на Дани, Алекс и Габи и им пожелаха много здраве и радост. 

Припомняме, че малкият Габриел се появи на бял свят на 30 януари 2019 година. 

Алекс Петканова роди момченце СНИМКИНовината за появата на Габриел на бял свят съобщи самата тя с щастлива снимка във Фейсбук

Няколко часа след раждането, бебето се сдоби и с личен инстаграм профил! Последователите му към момента са 50К и 10 поста със снимки. 

Семейство Петканови направиха Инстаграм на малкия Габриел СНИМКИЩастливият татко сподели с последователите си две снимки на Алекс, които озаглави “5 часа разлика“

Любовта на Александра и Даниел Петканови премина през различни състояния, но просъществува и в момента е по-красива и по-здрава от всякога.