След като в късните часове на вчерашния ден Дани Петканов се включи със стори от болницата, в което съобщава, че раждането на първото им дете с Алекс е започнало, днес той публикува и снимки озаглавени "5 часа разлика".

На едната от тях половинката му позира с бременно коремче, а на другата, само след 5 часа, тя държи в ръцете си малкия Габриел. 

"Искам да се похваля, че вече съм баща. Пожелавам на всеки такава радост! Много се гордея с Александра! Благодаря на д-р Коновалова, екипът й от клиника Щерев, на Диди Димова и на всеки, който по един или друг начин ни е помогнал или ни е мислил доброто" - написа лудият репортер.

Малкият Габриел дори вече има собствен инстаграм профил! За минути той събра над 1500 последователи и има цели 6 на брой поста. 

Дали и той ще наследи таланта на родителите си и ще стане звезда в социалните мрежи още с раждането си, предстои да разберем.

Припомняме, че бебето се появи на бял свят тази сутрин, а гордатата майка първа съобщи новината и шеговито, типично в неин стил, написа: "Най-накрая и от мен да излезе човек!"

Алекс Петканова роди момченце СНИМКИНовината за появата на Габриел на бял свят съобщи самата тя с щастлива снимка във Фейсбук