От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат".

Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.

На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя придоби широка популярност.



Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", обясниха пред "Монитор" от агенцията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.



"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство", закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат" и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Вижте го!