Гръмки аплодисменти, много наздравици и изненади белязаха сватбения ден на известния пловдивски адвокат Димитър Пенев. Юристът се врече във вечна любов на красивата си половинка Добринка в присъствието на десетки колеги, магистрати и предприемачи.

За сватбеното тържество двойката избра хотел „Ландмарк“ под тепетата, където се проведе и изнесената церемония по бракосъчетаване. На заветното „Да“ основни свидетели станаха колегата на Димитър от Пловдивска адвокатска колегия Димитър Йорданов и жена му Радка Йорданова.

Димитър и любимата му Добринка са заедно от 7 години, а любовта им вече е създала две прекрасни момиченца – Стефания и Лилия. Приказните малки шаферки с рокли екрю бяха неотлъчно до ослепителната си майка, заложила на елегантен сватбен тоалет с дантелени елементи. Младоженецът, който се слави като един от най-добрите защитници в Пловдив, не откъсна очи от семейството си.

Тържеството на семейство Пеневи ще продължи на златните брегове на Гърция, където под лъчите на слънцето двойката ще прекара своя меден месец.