Една от бившите адреналинки на Господари на ефира – Ваня Георгиева, която е родена в Асеновград, избра да прекара дните преди Коледа в сърцето на Австрия – Виена. Тя и годеникът й Антонио Ников се посветиха в обикаляне на коледните базари в града. Снимки от най-красивите кътчета на приказно украсената столица, Ваня сподели със своите последователи.

По време на краткия престой тя е посетила най-големия базар – този пред кметството в града и другите четири по-малки в централната част на Виена. Ваня и Антонио, които се сгодиха през лятото в Санторини, са се отдали на шопинг и са посетили две от най-старите кафенета на австрийската столица.

Бивша адреналинка от Асеновград се сгоди на най-романтичния гръцки остров СНИМКИВаня Георгиева каза “да“ на любимия си Антонио на фона на неповторима гледка

Екскурзията става месец и половина след дипломирането на Ваня. Наскоро тя завърши Националната спортна академия, а от няколко месеца практикува професията на тенис треньор.

Бившата адреналинка често може да бъде забелязана и край  атрактивните туристически забележителности в София и в Пловдив.