На 8 март, пловдивчанки определено НЕ предпочетоха да си останат вкъщи. Все пак, на този ден всяка една дама се чувства някак по специална, а ако има досетлив мъж до себе си, който с отварянето на очите й я кара да се чувства единствена, определено трогва сърцето й. Вечерта пък е отредена за събиране по женски, както си му е реда.

Голяма част от тях решиха да сложат най- елегантните си тоалети и да се пуснат по нощните клубове под тепетата. Други не издадоха как са прекарали вечерта, но пък за сметка на това отбелязаха празника, като публикуваха красива снимки на букетите, които са получили.

Василена Гавраилова избра да отбележи 8 март в компанията на близки приятелки. За своя празник, красивите момичета избраха да празнуват в гръцкия ресторант „Миконос” на Гребната база. Те определено привличаха внимание с уникалните си тоалети. Всяка от тях избра рокля, с която да заблести на най-женския празник – черно, зелено, червено, синьо и леопардови принтове бяха само част от цветовете, които разчупиха обстановката на оцветения в бяло и синьо гръцки ресторант.

След това, момичетата се отправиха към най-хитовата дискотека в Пловдив в момента – Мегами. Там те се отдадоха на забавления и танци до малките часове на нощта.

Бисера Маринова определено бе една много щастлива дама на 8 март.  След като за деня на влюбените – 14 февруари, нейният любим Юра Месропян я затрупа с красиви подаръци, този път отново не пропусна  да покаже на половинката си, колко много държи на нея. За празника на жената, той я изненада с огромен букет от различни по цвят лалета.

Бисера от своя страна, не пропусна да благодари на своя любим и качи снимки в цветята в личния си профил.

Сестра й – Мария Маринова пък получи големи рози в алено-червен цвят от нейния любим, с когото отпразнуваха повода също в ресторант „Миконос”.

Цветина Цветкова, която вече има няколко заснети клипа на песни в сферата на поп-фолка също реши да празнува шумно. Собственичката на верига парфюмерийни магазини в Пловдив и Пазарджик отпразнува 8 март с компания в дискотека „Мегами” , където специален гост бе кралят на поп-фолка Азис, който на 7 март отбеляза своя 40-ти рожден ден.

Теодора Добрева отбеляза 8 март в компанията на народните певици от Пловдив - Калина и Невена.

Те избраха да празнуват в култовото заведение под тепетата "Емементо", където за доброто настроение на всички дами се погрижиха момчетата от Magic Mike, които танцуваха и забавляваха всички дами.

Христина Вутова, която е дама на сърцето на известният пловдивски наследник Ерол Садъков и нейни приятелки, сред които Елена Димитрова, също се събраха на шумно парти по повод празника на жената. Като локация, женската компания избра дискотеката Планета Пайнер Клуб, където под горещи ритми красивите дами празнуваха до малките часове на нощта.

Милионерската дъщеря Теодора Балабанова пък избра да бъде в компанията на две свои приятелки. Ослепителната блондинка също избра да отбележи най-женския празник в ресторант "Миконос".

През изминалия месец, Теодора празнува и рожден ден, а уникални подаръци съпътстваха празника й. Най-добрите й приятелки я изненадаха с луксозно опакована черна роза, а съпругът й я изненада с огромен мечок от рози.

Драгана Спасовска, която живее от близо година в Дубай, посрещна 8 март в екзотичен Пукет. Тя запечата датата с няколко горещи снимки по бански и се отдаде на разточителни удоволствия на плажа.

Дъщерята на собствениците на Резиденция „Петър I-ви” в Стария Пловдив - Жана Тиберова пък избра да празнува деня на жената в столицата.

Изцяло женската компания прекара вечерта в ресторант Ниагара - Дойран и отново впечатли с естравагантни  тоалети.

Зоя Тодорова избра да бъде в компанията на своя любим, който я зарадва и с красив букет.

С още няколко двойки те празнуваха в ресторант "Виктория" в Мол Марково тепе.

Модната блогърка на Trafficnews.bg - Лили Ангелова също предпочете да отбележи празника в София. Заедно с приятелки, тя посрещна така специалния за всяка жена ден в хотел Маринела.

Моника Валериева и Велина Узунова решиха да отпразнуват подобаващо 8 март и заминаха за Париж.

Двете красавици избраха да посетят за повода ресторант "Matsuhisa", а Моника Валериева не пропусна да се снима с ресторантьора Нобу, който е един от най-добрите и успешни готвачи в цял свят. 

Повече от специален бе празникът на жената и за още няколко пловдивчанки, които получиха невероятни букети за повода. Една от модните диктаторки под тепетата и собственичка на бутик за дрехи "Евис" - Димка Шаламанова се похвали с уникален букет от безброй цветни лалета, с които е зарадва нейният любим - Любо.

Невероятната моделка Ирина Вълкова пък получи жълти рози, поставени в луксозна бебешкорозова кутия с панделка. Тя също предпочете да празнува в пловдивския ресторант "Миконос".

Черна кутия във формата на сърце пълна с големи червени рози и шоколадови бонбони получи за празника Глория Венцеславова.