23-годишната Виктория Васева замина за Каракас, Венецуела, където ще представи страната ни на международния конкурс „Мис Гранд Интернешънъл“. 

В рамките на 15 дневен срок, Виктория ще прекара сред компанията на едни от най-красивите жени от цял свят във Венецуела, където ще представи Българските красота и традиции на 7-то издание на един от трите най-престижни международни формати за красота в света.

 

Мис Гранд Интернешънъл се нарежда на трета позиция по големина форум след Мис Свят и Мис Вселена. Финалът на конкурса ще се проведе на 25-ти октомври в Poliedro de Caracas. Представянето на Мис Гранд България в конкурса може да следите на официалната фейсбук страница Miss Grand International и www.missgrandinternational.com. В момента тя е в средата на класирането, като трябва да изпревари още 8 държави, за да се класира в ТОП 20.

"По време на престоя ми тук, виждам изключително амбициозни момичета, готови на всичко за победа, но те не са сами! Зад всяка една от тях стои по един голям екип от хора, които работят върху цялостната им визия и представяне. Аз съм сама... И сега имам нужда от Вас и Вашата подкрепа! Днес, аз се старая да покажа, че ние - българите сме силни и задружни и ще ми е нужна Вашата помощ, за да го докажа! Благодаря за подкрепата и любовта! Гордея се, че съм БЪЛГАРКА!" - пише Виктория Васева в личния си профил. 

 

Съвсем скоро,  Виктория Васева грабна титлата „Мис Гранд България 2019“, като се впусна в съревнование с 23 представителки от цялата страна. 

Виктория Васева е родом от град София, като преди година завършва висшето си образование в УНСС, със специалност "Икономическа социология и психология". От 4 години чаровната брюнетка работи като професионален модел, а свободното си време обича да прекарва с любимите хора и да чете книги. Като своя любима авторка тя посочва Мелиса Хил, а себе си определя като вечния оптимист. 

От няколко месеца, 23-годишната вече е и сгодена за своя любим мъж, с когото са заедно от дълги години. Предложението за брак се случи в популярен клуб в Пловдив, на деня на влюбените - 14 февруари.

Бъдещият младоженец падна на колене, с пръстен в ръка, пред погледа на близо 200 души, гости на клуба във въпросната вечер. 

Виктория Васева е и едно от лицата, което представя модните колекции на известния бранд "Nikole Collection", собственост на дизайнерката Николета Радукова.