17-годишната Ая Борчева от Перник, която през тази година се закичи с титлата "Lady Bulgaria" 2019, пръска сексапил по плажовете на гръцкия курорт Неа Перамос.

Тийнейджърката, която все още не е завършила училище, сподели със своите последователи в Инстаграм няколко кадъра, на които показва атлетични форми.

Снимките са направени на два от най-известните бийч барове Парадайз и Пепони, където в момента е пренаселено от българи, най-вече софиянки и пловдивчани.

Сезонът в Гърция е открит! Столичани и пловдвичани превзеха Керамоти и ТасосФрапета, коктейли и огромни плата с плодове се носеха по масите от сервитьорите, докато нашенците събираха слънчев тен

Припомняме, че Ая Борчева  спечели първо място от 150 кандидатки на благотворителния конкурс за красота "Lady Bulgaria" 2019.

17-годишната ученичка вече има опит с дефилирането и това не е първата й победа.

Преди време тя е била първенец на още няколко подобни състезания. А на една от поредните й победи, този път на "Кралица на пролетта" 2018 организаторката Габриела Попова, по-известна като мис силикон, предрече успех на Ая в българския шоубизнес.

Баща на Ая е известният в криминалните среди Васил Борчев, който има богат опит с автокражби, рекет и наркоразпространение. Той е известен с криминалното си досие и непрекъснатите гонки с полицията.

По-известният с прякора си "Борчо" избяга заедно със съпругата си през февруари 2009. Няколко години след като бе обявен за издирване, той сам се предаде на полицията и беше оправдан по всички повдигнати обвинения.

Дъщеря на известен криминален бос стана "Lady Bulgaria" 2019 СНИМКИАя Борчева е все още ученичка, но има богат опит в конкурсите