Дъщерите на Анелия и Лияна изглеждат доста по-големи за крехките години, на които всъщност са.

Двете "феймъски" са много добри приятелки, а на общите снимки, които публикуват, те определят себе си дори като „сестри”. Двете брюнетки редовно обикалят известните столични заведения, пушат любимото си наргиле, хвърлят салфетки на поразия, и разбира се, пият Moet.

Очевидно луксът, сред който са свикнали да живеят , както и известността на техните майки им харесва и те с пълна скорост вървят по техните стъпки.  Дениз е плод на любовта на Лияна с кюрда Махмуд. А Ивон е от връзката на хазартния бос Коко Динев и фолк певицата Анелия.

От лайковете и коментарите, които събират Ивон и Дениз в личните си профили в Инстаграм става ясно, че повечето от връстничките им искат да изглеждат като тях и ги описват като „топ” и „принцеси”. Изглежда двете тийнейджърки никак не се притесняват от клюките и критиките, които чуват по свой адрес и се фокусират единствено и само върху себе си.

Щерката на Лияна е на 15 години, а Ивон на Анелия стана на 14 през месец  декември миналата година.

Очевидно е, че те изглеждат доста по-големи, а мъжката половина изобщо не би ги приела като деца. Професионален грим, скъпи дрехи, обемни устни – по всичко личи, че Ивон и Дениз вече са се възползвали от хирургически интервенции, което определено не приляга на едно непълнолетно момиче.

И двете изглеждат наистина прекрасно без целия този макиаж и никой недоумява защо искат да пораснат толкова бързо.