Дъщерята на фолк певицата Анелия и Коко Динев очевидно вече е тръгнала по стъпките на известната си майка. Доколкото е известно, тя обича да пее, а близките и приятелите и я подкрепят. От лайковете и коментарите, които събира Ивон в личният си профил става ясно, че повечето от връстничките й искат да приличат на нея и я описват като „прекрасна” и „топ”.  13-годишната чаровница си има любимка, на която иска да прилича, но това не е майка й, а скандалната рап певица Гери-Никол.

На 29 декември Ивон ще навърши 14 години. Тя от край време привлича внимание с дръзко поведение и провокативен стил, но в днешно време, повечето й връстници също се стараят да изглеждат по-големи отколкото са. Дъщерята на Коко Динев не изглежда да се притеснява от клюките и критиките, които чува по свой адрес и се е фокусирала единствено и само върху себе си. 

Няма и капка съмнение, че тя има всички качества, за да бъде красив и талантлив изпълнител, но засега няма свой първи сингъл и предпочита да прави бум с визията си.

Професионален грим, скъпи дрехи, обемни устни – по всичко личи, че Ивон върви по стъпките на Гери-Никол, която пък от своя страна не веднъж е споделяла, че не желае да бъде пример за подрастващото поколение.