От тази вечер стартира уникално музикално приключение в W Club! А поводът са абитуриентски балове 2018! Купонът ще започне с Боро 1, ще премине през свежарското дуо Павел и Венци Венц в четвъртък, и ще завърши в петък с рап легентите Ъпсурт.

Тази седмица ще бъде наистина специална и изпълнена с много горещи емоции, приповдигнато настроение и незабравим купон. Още тази вечер пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от невероятните Боро Първи и DJ George, които  заформят култово парти под тепетата. За доброто настроение на пловдивчани ще се погрижат и момичетата от балета, които ще ви накарат да се почувствате на парти от световно ниво!

Специално за абитуриентски балове 2018 от W Club подготвят за всички зрелостници култови преживявания на топ датите 24 и 25 май.

Павел и Венци Венц пристигат в четвъртък и ще пренесат всички празнуващи в горещата Хавана, каквото е и заглавието на най-новия им хит, който за броени дни превзе музикалните класации.  Специално за всички посетители на заведението, талантливото дуо ще избухнат с големите си хитове и уникална хореография. Специално за всички абитуриенти, освен най-новата си песен, Павел и Венци Венц ще изпълнят и така обичаните: “Fake profile”, „Момичето от квартала”, „Единствената”, „Любов”, „Само по татуси”, „Герои” и много други.

Само ден след тях, на 25 май, на сцената на култовото пловдивско заведение се качват рап феномените от група ЪпсурТ. Специално за абитуриенски балове 2018 звездното трио, което вече 20 години е номер едно в България, ще изпълни едни от най-големите си хитове.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдигнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедка”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на W Club беше световноизвестният диджей Таркан, който откри новия сезон с взривяващо парти: