Една от най-големите строителни компании в Пловдив –  PIMK Build започна изграждането на 14-тия си проект под тепетата. Това е отново е жилищен комплекс, който носи запазената марка на инвеститора – лукс на достъпни цени.

Той се намира на едно от най-бързоразвиващите се локации в града, които привличат с новата си инфраструктура и близостта до централна градска част. North Green Residence се намира на кръговото на булевард Дунав, от страната, на която се намира комплекс Русалка, на метри от новия булевард „Северен”.

Жилищната сграда  е проектирана трисекционна, с едно подземно ниво, партер и осем жилщни етажа.  Паркирането отново е осигурено изцяло за жителите на комплекса.  Входовете на трите секции са откъм вътрешния двор, където има и задължителното озеленяване.

Конструкцията на сградата е безгредова, съставена от стоманобетонни плочи, греди, колони и шайби с монолитно изпълнение.

Близо до новата сграда на PIMK Build  се изграждат още три проекта на компанията – два жилищни комплекса, както и една от най-впечатляващите бизнес сгради в Пловдив.

Изграждат забележителни жилищни комплекси в Пловдив на достъпни цениPIMK Build стартира два нови проекта в район „Северен”

От компанията предлагат стартова промоционална цена до 580 евро/кв. м.

Вижте разположението и възможностите на жилищата на North Green Residence