Пловдивският инвеститор PIMK Build, който се превръща в един от лидерите в жилищното строителство под тепетата, отново предоставя на промоционални цени един от новите си жилищни комплекси.

Комплексът „Южен” 2 се намира от южната страна на карето между бул. „Александър Стамболийски” и „Димитър Талев” – близо до жилищните комплекси „Оазис”.   Въпреки че интересът към комплексът е голям, инвеститорите пускат специална оферта за покупка на апартамент в следващите две седмици.

При заплатена 80% от стойността на апартамента, клиентите ще заплатят до 490 евро на квадратен метър. След две седмици тази оферта няма да е валидна и жилищата в комплекса ще се продават на 530 евро/кв.м.

Новият комплекс от PIMK Build се намира в район „Южен” и се отличава с модерна визия и изключително достъпни цени.

Повече информация за новият комплекс може да разберете в сайта на инвеститора - PIMK Build. Освен новият комплекс от компанията могат да предложат и други атрактивни оферти за нов дом. В момента се изграждат редица комплекси на строителната фирма, като първият комплекс в район„Южен” предизвика сериозен интерес. Същото важи и за останалите проекти на PIMK Build, които се намират в най-зеления район на Пловдив.

Повече за тях – вижте в линковете:

Последен шанс за атрактивно жилище на ниска цена в два авангардни комплекса в Пловдив

Бутиков жилищен комплекс край Гребната база изпъква със стил и уют

Направиха първа копка на впечатляващия комплекс West Park Residence 2 в Пловдив

Започват новия етап на жилищен комплекс в Пловдив, предизвикал огромен интерес

Доказан инвеститор вдига офис сгради от бъдещето на новия пловдивски булевард

Последен шанс за ново жилище на ниски цени в Пловдив в два впечатляващи комплекса