Пловдивчани и хората, които искат да дойдат да живеят в най-стария жив град в Европа, имат последен шанс да си закупят апартамент в два от новите авангардни комплекса под тепетата на преференциални цени . От фирмата инвеститор PIMK Build обявиха, че съвсем скоро изтичат промоционалните цени за два от най-актуалните им проекта – ”Green Gardens”  („Западен 3” ) и жилищения комплекс в район „Южен.  Те изпъкват с качество, уют и отлична локация на несравними цени.

” Green Gardens” съчетава уют, който е сред зеленина, фонтани, детски площадки и то в най-предпочитания и зелен  район Пловдив – „Западен”.  Бъдещите обитатели на комплекса могат да моделират големината и разположението на апартаментите си, а цените все още са на промоционална цена – до 490 евро на кв.м.

Новите сгради ще се намират в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Първият етап от строителството на ” Green Gardens” започна с 3 сгради, като две от тях са напълно еднакви. Те ще са  на по 10 етажа с по 41 апартамента, като всеки блок ще има по два асансьора.

Комплексът се намира на втора линия на булевард "Пещерско шосе".  От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи

Другият проект, който предизвика огромен интерес  е жилищен комплекс в район „Южен”. За кратко време там се продадоха десетки апартамента на зелено, а повечето от новите собственици от години живеят в района. Те обичат квартала си, като луксозното изпълнение, достъпните цени и проектът ги привлича да закупят жилище именно в него.

Седмият проект на PIMK Build  се отличава с прекрасна локацията. Жилищният комплекс ще се намира непосредствено до Първо РУ  - близо до хипермаркетите  „Лидл” и “Кауфланд”. Това е самото сърце на Кючук Париж. Обичайно там има огромен проблем с тесните жилища и липсата на паркоместа. В новият жилищен комплекс това е решено! Освен простор, са осигурени 110% паркоместа. Новият проект на PIMK Build включва три жилищни блока със собствено публично пространство. Около жилищния комплекс ще се облагороди, като ще се направи зелен пояс, като инвеститорът ще изгради и детска площадка.

Цените са до 590 евро на квадратен метър, но всеки момент се очаква тя да бъде покачена.

Другите двата проекта на PIMK Build, които са на промоционални цени: 

Снимки на "Green Gardens"

 

 

 

Снимки на комплекса в "Южен".