Вече можете да разчитате на  V1 Clinic by dr. Neli Ivanova по всяко време! Супермодерната естетична дентална клиника, намираща се на ул. "Драгота"11, отвори „Спешен център” - V1 Dental Clinic, както за нуждаещи се от неотложна помощ, така и за онези, които имат свободно време в късните часове на денонощието. Денонощно, седем дни в седмицата пациентите от Пловдив и цялата страна могат да се доверят на професионализма и себеотдадеността на екип от V1 Dental Clinic, които изцяло ще се съобразят с вашия график. 

 

Д-р Ники Николов: Ванко1 е ядрена централа от идеи. Клиниката ми дава възможност да се разгърна в професията сиСтоматологът споделя, че постоянно се обогатява с нови знания и се усъвършенства професионалано

Близо година след откриването на най-актуалната клиника, пациентите от страната, а и не само, нарастват всекидневно. За никого не е тайна, че и много български звезди преобразяват усмивките си именно във V1 Dental Clinic. Неслучайно един от звездните пациенти е бившият футболист и звезда от "Survivоr" Благой Георгиев. Работата по неговата нова циркониева усмивка е стартирала, а в понеделник вече ще му бъдат поставени циркониеви корони, изработени от най-скъпия и качествен материал в света- Ivoclar. Най- обсъжданата усмивка в България вече ще бъде променена изцяло в понеделник, а за това той е избрал именно професионалната работа на д-р Нели Иванова, която е емблемата на  V1 Clinic by dr. Neli Ivanova.