Лек приятелски огън от председателя на парламентарната група на "Обединените патриоти" Волен Сидеров към шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Поводът – информацията, че вторият в ГЕРБ е купил жилище в сграда на годината - "Летера" на компранията Артекс на цена, доста под пазарната.

Сидеров коментира новината в типичния си стил:

"Тъй като нямам собствено жилище, ако намерите нещо евтино и изгодно, 600 евро за мен са много. Веднага щом господин Цветанов остане свободен ще го питам как да си купя евтино жилище. До момента живея под наем, а малкият расте - 3 години и половина стана, трябва някакво жилище да му взема".

На въпрос: "Има ли Цветанов бъдеще като брокер на недвижими имоти? Сидеров отговори: "Определено да, няма да остане гладен, това е сериозна професия, но той засега е много силен в дипломацията".

Самият той в леко ироничен стил обясни, че е впечатлен от дипломатическите възможности на зам.-председателя на ГЕРБ:

"Господин Цветанов мога да го сравня с Кисинджър. Такава дипломация, такъв висш пилотаж, това с партия Воля, това със СДС. Това е все едно гледам Кисинджър в Китай".

Вижте!

Цачева тича по стълбите на Цветанов – в неговия блок, с апартамент от 233 квадрата СНИМКИПравосъдната министърка се оправда, че е придобила имота на груб строеж, а цената?

Новодомецът Вежди упорит: Преговарях, но €900 е пазарна цена за апартамент на чертеж ВИДЕОРашидов отказва да коментира въпроса за отстъпката на "Артекс"

Две кокошки за кон! Как Цветанов доплати само 100 бона в лева, вместо €360 хил. за апартамента си?Прокуратурата подхвана замяната му на апартаменти, а той: Нямам никакви притеснения!