Запазването на паркомясто с гуми – едно от най-често срещаните средства за резервиране на място за паркиране у нас.  За поредния такъв случай, сигнализира читател на TrafficNews, който живее в централната част на Пловдив.

Гледката е забелязана на паркинг, намиращ се в междублоковите пространства от южната страна на кръстовището на бул. „Руски” с бул. „Шести септември”.  Пловдивчанинът е забелязал няколко гуми, разположени една върху друга, а на метри от тях друга гума, поставена на празно паркомясто зад един от блоковете в района.

„Резервирането” на такова място в града ни се изразява чрез все по-абстрактни начини, като сред средствата за завоюване на паркомясто стават все по-разнообразни.

Най-често биват забелязани туби с вода, столове, гуми, дивани, шкафове, гардероби и други предмети, които служат за „резерве” за автомобили.

Съвсем скоро съобщихме и за нов начин за сплашване на "пришълците" на четири гуми, а именно незаконна табела, която забранява паркирането. 

Повече по темата прочетете тук:

Пловдивчани плашат „пришълците” на четири гуми с незаконен знакПодобен тип табели изглежда придобиват все по-голяма популярност