За осми път подред спирката край „Метро" осъмва разбита от пловдивски вандали, сигнализираха читатели на TrafficNews.  Поредното посегателство върху съоръжението, намиращо се на бул. „Санкт Петербург”, възмущава пътуващите, които твърдят, че в момента, в който в ремонтират, то бива строшено до основи.

Спирката е една от използваните в квартала заради търговските обекти до които се намира, а в това състояние осветлението, което е предназначено за късните часове също е прекъснато и пловдивчани недоволстват също и от този факт. 

Припомняме, че преди близо шест месеца медията ни публикува 7-мото посегателство, като тогава стъклата на цялата спирка бяха изпочупени. След определен период от време спирката е била  ремонтирана, но не след дълго  състоянието отново е окаяно. От снимките изпратени до медията ни се вижда как част от новите стъкла са пръснати, а едно дори липсва. 

Според нашите читатели тези действия се извършват от вандали, които в късните часове се събират по спирките и употребяват алкохол.

Келеши се упражняват върху автобусна спирка край „Метро" – потрошиха я за 7-ми път!Съоръжението многократно е било реставрирано, но днес отново е в окаяно състояние