Вредните навици трудно се изкореняват. Това ни доказват пловдивчани, които не се отказват от идеята да паркират неправилно на метри от Гребна база, макар знак да забранява навлизането на превозни средства.

А предвид факта, че наблизо има паркинг за автомобили, който е абсолютно безплатен, изборът да нарушат правилата става още по-нелогичен.

Припомняме, че до TrafficNews няколкократно са постъпвали сигнали именно за тази нередност, а с последния пример списъкът им се удължава. По въпросната улица преди близо година бариера регулираше влизането към хангарите от източната част на Гребната база. Тя обаче бе премахната, което определено улеснява нарушителите.

Шофьори пренебрегват забранителен знак на Гребната, макар че на метри има безплатен паркингПо въпросната улица до скоро имаше бариера, която регулираше влизането към хангарите

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg