Читател на TrafficNews сигнализира, че вендинг машина дава продукти с изтекъл срок на годност. Тя се намира на ул. "Марин Дринов" 26 до две детски площадки и едно баскетболно игрище .

"След като вземете продукта срокът за годност е задраскан с маркер. След като успях с лакочистител да изчистя маркера се видя, че солетите, които взех са с изтекъл срок на годност. Това е абсурдно и не знам какъв човек може да си, защото знаеш, че тук има деца и те могат да се натровят. На машината няма нито телефон, нито каквито и да е данни за собственик, ползвател, поддръжка или каквото и да било", пише читателят ни.

"В близост няма голям избор за хората, защото има само едно малко магазинче. Постоянно има деца в района и купуват продукти от машината. Трябва да предпазим децата и техните родители", пише още нашият читател. 

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg