Бензиностанция Газпром на булевард "Христо Ботев" в Пловдив заблуждава клиентите си с промоции, които не съществуват в действителност, твърди читател на TrafficNewS.bg.

В събота Светослав решава да зареди автомобила си. Докато чака, решава да си вземе две закуски и сок. На витрината те били обявени с промоционални цени. След като плаща на касата, читателят ни се замисля, че касиерката му е поискала повече пари, отколкото е пресметнал. По-късно забелязва, че в касовата бележка цените на обявените за промоционални продукти са по-високи от обявените на витрината.

Бюрекът струвал 1.69 с отстъпката, вместо обявените 1.41, Сок сонда морков за 1.31, вместо 1.25, Кремвиршка за 2.17, вместо за 1.82.

„След като попитах защо плащам по-висока от обявената цена, момичето ми отговори, че е имало промоция през деня, а сега няма. Просто не са сменили етикетите. Не е редно да ме лъжат така, да плащам повече, отколкото е обявено”, пише в сигнала си Светослав.

 

TrafficNewS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TrafficNewS.bg