Пукнатините по чисто новите велоалеи, които изгражда Общината, са като след земетресение със сила 6-7 по Рихтер , сигнализира наш читател. Поредният сигнал за некачествено направените велоалеи пристигна на редакционната ни поща и става въпрос за участъка на бул. „Санкт Петербург“. За въпросната отсечка, която по всичко личи, че е завършена, сме получили над 5 сигнала, но явно от администрацията не си правят труда да вземат каквито и да е мерки.

Ето и мнението на нашата читателка:

„Пиша ви, защото смятам че сте независима и коректно отразяваща събитията медия, за разлика от много други. Вчера, при ежедневния си джогинг в парк Лаута забелязах, че чисто новите, и все още неоткрити, велоалеи вече са напукани. Много ми е интересно, след една година дали няма да са изцяло разрушени, нищо че търпим безумното им на места строителство, отсичането на 50-60 годишни дървета, унищожаването на зелени площи. В никакъв случай не съм против тях - самата аз имам велосипед, но начина по който се правят ме възмущава - в Тракия имаше готови велоалеи с доста по-дебел и качествен асфалт И нека не опонира никой, че тези алеи все още не са завършени - в случая, щом има маркировка мисля, че няма да се полага повече асфалт върху тях! Изпращам ви снимки - участъка се намира на бул."Санкт Петербург', в парк Лаута, срещу изчислителния център и общежитието на Техническия университет.“.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg