Когато наглостта не ти е чужда! Шофьори редовно пренебрегват куп правила с паркирането си, за да паркират максимално удобно.

По бул. Мария Луиза преминава част от веломрежата на града под тепетата. По всичко личи, че това не влиза в работата на тарикатите, които не могат да се съобразяват с обществените порядки. За тях няма значение, че след като паркират така, на велосипедистът ще му се наложи да излезе на пътното платно, което понякога може да го изложи на риск.

В конкретната ситуация можеше да заключим, че за някои е без значение и глобата, която ще трябва да платят за неправилното си паркиране върху велоалея. Тази версия обаче малко се бие с идеята, че и двете платна на бул. „Мария Луиза“, попадат в обхвата на Синя зона. С други думи паркирането там не забранено – то просто се плаща.

Явно шофьорът на лъскавото и доста скъпо возило е сметнал за по-удобно, наместо да си плати, да прецака закона и съгражданите си.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg