Миналата нощ някой очевидно се е опитал да превърне Сахат тепе в пивница. Една от беседките на хълма под часовниковата кула осъмна "оборудвана" с бяла дървена маса. без два крака, но това са подробности. Масата довчера е била част от оборудването на кафенето на Лятното кино, но някоя пиянска компания явно е решила, че хълмът е доста по - приятно място за почерпка. 

Тъй като по тепетата няма видеонаблюдение, едва ли ще разберем кои са ентусиастите, качили масата на тепето. Но и да разберем - едва ли ще има някакви последствия за хулиганите. 

Само ще припомним, че преди месец патрул на Общинска полиция залови двама тийнейджъри, решили да "блеснат" украсявайки с графити Данов хълм с графити. Младежите  използваха една от каменните стени в подножието на телевизионната кула, за да изпишат със спрейове имената на Тупак и съкращение от известна песен. 15-годишните младежи бяха отведени в полицията, а след среща с детски педагог - освободени без последствия. Грозните графити продължават да стоят на каменната стена , а последователи на вандалите "дописват"  мислите на рапъра. Обещанията на родителите им да почистят графитите останаха само празни думи. 

Почитатели на Тупак си тръгнаха от Сахат тепе с полицейски ескортОбщинска полиция задържа тийнейджърите, докато "украсяват" с графити стара стена на тепето