Вандали нашариха с пошли рисунки хюндая на бивш главен архитект

Арх. Надя Бабунска: Чувствам се безкрайно омерзена

Пловдив
24.01.2021 12:22 11371 8
Вандали нашариха с пошли рисунки хюндая на бивш главен архитект

В този вид открила автомобила си Надя Бабунска, бивш главен архитект на район "Северен" , в петък сутринта. Хюндаят бил целият нашарен с червен спрей, пошли рисунки и надписи. Тя веднага подала сигнал в полицията и последвал оглед на местопрестъплението. По случая е образувана проверка, засега срещу неизвестен извършител. 

Самата Бабунска е категорична, че вандалщината не е провокирана от съседска вражда. "Живея от години в този блок на бул. "Марица"- юг, паркирам си колата на паркинга зад блока. Нямаме никакви спорове за паркоместа, така че изключвам варианта  автор на тази мизерия да е съсед. От друга страна нямам финансови или лични проблеми, които биха могли да провокират подобна агресия. Не съм получавала заплахи или предупреждения", категорична е Бабунска. 

В професионален план , дамата води съдебно дело за неправомерно уволнение срещу кмета на"Северен" Стоян Алексиев. През септември 2020 г. той уволни заместничката си Лариса Кътова и главния архитект Бабунска, като двете страни тогава си размениха обвинения в корупционни практики, злоупотреба със служебно положение и толериране на определени фирми. 

Двете служителки бяха изведени с охрана от кметството. Близки до Бабунска тогава съобщиха, че тя е отказала да подпише проект, който не отговарял на изискванията на закона. 

Скандалът затихна, но в момента и двете служителки водят дела в Административен съд. 

Бабунска не свързва вандализма със съдебната битка. "Аз съм съобщила всички факти пред полицая, който ми сне обяснения, разпитът беше доста подробен. От тук нататък разследването е в ръцете на компетентните органи. Чувствам се безкрайно омерзена от случилото се и се надявам, полицията да разкрие извършителя", коментира тя пред TrafficNews.

 

Скандал! Стоян Алексиев уволни вицето си Лариса Кътова заради практики от времето на Ральо РалевЗам.-кметицата пуснала доклад срещу шефа си за завишен договор за детска площадка

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
8 Коментара
Сортирай по
коментар

123 13:24, 27.01.2021

nekompitenten i ne mogesh zatava e izgonixa

Oтговора1
коментар

Кольо

Ко ко каза?

коментар

severen 13:28, 27.01.2021

na kradlivite tova im stava s kolite

Oтговора0
коментар

ddjf 11:06, 26.01.2021

Рядко, отватителен човек. Също като Кътова. Освен това е и изключително некомпетентна, арогантна и властолюбива. Вре се навсякъде за държавна служба, защото знае, че ако излезе на частна практика, няма да изкара и един лев.

Oтговора1
коментар

Petr

Подкрепям с две ръце! Нагло същество, което се вре навсякъде с връзки! Сигурно в северен е назначена без конкурс, доколкото знам даже някакъв си частен колеж е завършила, а и имаше изключително лоши отзиви за нея от Родопи.

коментар

Стойо 12:47, 24.01.2021

Като подписва разрешителни и взима пари не рева

Oтговора1
коментар

бабуин

Щом не е съсед , тогава вътрешно гербави изпълнения!?

коментар

Един достоен човек да има 12:56, 24.01.2021

... и не корумпиран и го атакуват.

Oтговора1
коментар

Tanq

Достойна ама друг път, предните коментари са я описали ама съвсем точно!

коментар

напушен 12:59, 24.01.2021

Що да са пошли? Щото само ги рисуват ли? Гладна репортерка чеп сънува.

Oтговора0
коментар

Възмутен 13:16, 24.01.2021

Не е подписала незаконни разрешителни , кметчетата не са прибрали парса и са в уволнили ясно е ! Така се случва с неудобните !

Oтговора3
коментар

Браво

Най-накрая някой адекватен да пише тук. Такива неща се правят или на много червиви или на много честни. Сега сме във втората хипотеза.

коментар

Petr

Неудобна друг път... по-скоро е забъркала невъобразими каши. От всички общини са писнали от нея, толкова ли не разбраха че за нищо не става ами продължават да я бутат с връзки.

коментар

Filip

Много честна друг път хаха По-скоро червива та се пръска! Да си нямаш работа с такова същество, пази Боже! Напълно си го е заслужила

коментар

Калинка 15:08, 24.01.2021

Споменатите две дами заедно с бившия кмет много "добрини" направиха на молещи ги живущи в Северен, да си вършат работата за която им плащат, но уви.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина