На пореден наглец попадна читател на TrafficNews.bg. Този път, обаче шофьорът излязъл от автомобила с полицейска униформа. Свидетелят на случката, който ни изпрати снимките ебил възмутен от демонстративното и  пренебрежително отношение на шофьора към закона. След като той е спрял неправилно, след това се е ръкувал със служител на Синя зона и оставил колата си. На всичкото отгоре той е паркирал точно до контейнерите за боклук. Въпросът в случая е дали законът важи за всички?

Ето какво ни написа и възмутеният гражданин:

"Шофьорът на колата реши , че може да паркира не успоредно, а перпендикулярно на тротоара. От колата слезе униформен полицай със светлоотразителна жилетка на "Пътна полиция" (КАТ). Приятелски се ръкува със служителя на Синя зона и влезе в близката банка. Колата престоя така поне петнайсет минути, след което аз си тръгнах.

Ако забелязвате, предните стъкла на автомобила на служителя на реда са затъмнени с фолио, за което простосмъртните са глобявани и спирани от движение дори!"

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

ТrafficNews.bg