Майка с количка се видя в чудо на улица „Г.С. Раковски”, зад търговски център Гранд. И по двата тротоара  преминаването е "мисия невъзможна" . Причината-  строителен ремонт от едната страна, а от другата опасност от падащи предмети. И двете места за пешеходци са с предупредителни знаци за преминаване на отсрещния тротоар, но тук идва и въпроса на читателката на TNS.bg: „Къде да отида?”

„От едната страна са заградили с метални ограждения, а от другата лента и табела, поставена на гума да премина отсреща. Принудена съм да сваля на количката и да ходя по улицата. Да, но по нея преминават коли. Дори да реша да се движа по края пак е невъзможно, заради спрелите автомобили. Трябва да премина в средата и да рискувам живота на бебето си”, възмущава се читателката ни Надя Стоева.

По нейните думи улицата е малка и тясна, но въпреки това непрекъснато преминават коли.

 

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg