Безпризорно прасе се разхожда в Пловдив. За това сигнализира читател на TrafficNews, попаднал на необичайната гледка. В навечерието на коледните празници добре охраненото животно стана повод и за шеговити коментари в социалните мрежи. Потребители се шегуват, че е улучило подходящия момент да обикаля само.

Всъщност прасето е било забелязано на различни точки в града – в района на окръжна болница, близо до кръстовището на булевард „България“ с „Победа“, както и пред моравата на голям верига магазин за хранителни стоки, където пасе трева:

Дано само тези пържоли не влязат директно в магазина“, пошегува се читател на медията ни. Той предостави два клипа, на които е видно, че животното се движи до мантинелата на булеварда – опасно близко до пътното платно, която обаче може да бъде предпоставка за инциденти.

Животното не е праявило агресия към околните. Не е ясно чие е животното и как точно се е озовало само из улиците на Пловдив. 

 

Глиган подремва между блоковете в квартал "Захарна фабрика" в ПловдивПловдивчани са потърсили помощ на 112, но досега никой не е реагирал