Обвиненият в убийството на бившата си приятелка Стефка Маджарова-  Владимир Костадинов за пореден път се подигра със съда. Заради новото му "заболяване" процесът срещу него бе отложен за 12-ти път. В съдебна зала бе получено медицинско, че Костадинов има възпаление на слюнчната жлеза.

Още от началото на процеса Костадинов симулира различни заболявания, за да отлага делото. Той се опитва да се изкара глух, няколко пъти си инжектира нафта и урина в коляното. На последното заседания , съдебният лекар д-р Светлозар Спасов  заяви, че слухът на младежа е напълно нормален. Също така патологът предупреди, че ако Владимир продължава да си инжектира крака, може да се стигне до ампутация. 

Костадинов е отлагал процеса поне 10 пъти, което е изключителна драма за семейството на убитото момиче. Майката и бащата всеки път се явяват в съда и чакат да чуят справедлива присъда за жестокото престъпление.

Трупът на Стефка Маджарова беше намерен в канала край село Йоаким Груево на 13 юни 2013 г. Според обвинителният акт Владимир, с когото абитуриентката имала връзка преди, й вдигнал скандал, а след това я блъснал в канала.  

TrafficNews.bg