Гъзар с БМВ спря на центъра на Асеновград. Снимката ни е изпратена от наш читател, който се възмущава от това как е паркирал лекият автомобил, но въпреки това е закрил номерата на превозното средство.

Паркирането и преминаването на автомобили на централните площади в големите градове е абсолютно забранено, освен ако няма обособени улици за пресичане на централната улица.

За съжаление подобни гледки са най-често срещани при шофьори, които управляват скъпарски коли с марки БМВ, Мерцедес и Ауди.

Припомняме, че в Стара Загора, за да се справят със своеволията на невъзпитаните шофьори граждани решиха да маркират с червен спрей предните капаци на колите.  ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

За съжаление своеволията няма да спрат докато от КАТ не започнат да вземат по-строги мерки срещу безобразието на пътя. Подобно нагло паркиране ви показахме и вчера, този път в центъра на Пловдив. Вижте как паркира шофьорът на въпросното ауди ТУК! 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg