В разгара на лятото, все по-актуални теми стават морето и плажовете, където хората отиват да разпуснат, да прекарат свободното си време с приятели и не на последно място - да се покажат с новите бански, а точно в този случай – с новите чорапи, ботуши, бельо и официални обувки.

Когато стъпим на плажа, можем да видим всякакви видове бански костюми и плувни шорти – цели, изрязани, къси, дълги. Но явно, колкото и оскъдно да е облеклото, все пак трябва да е сравнително подбрано. Снимки на абсурдните облекла от родното Черноморие ни изпратиха наши читатели. Ето кои са най-нестандартно облечените  плажуващи:

На първата снимка виждаме господин с бяло бельо – слипове и потник. Той явно не смята, че на плажа трябва да е облечен по-различно, отколкото в спалнята си. Но безумието не спира до тук – освен бельото, мъжът носи официални обувки, които обикновено се носят с костюм, а в ръцете си държи бомбе.

На втората снимка виждаме мъж, който лежи на шезлонг, обут с чорапи. Тази фотография предизвика истинско недоумение в нашата редакция. Колкото и да се опитвахме да намерим логика в това, защо човекът е предпочел да не се събува, не успяхме да открием такава.

Накрая, но не и на последно място, решихме да ви покажем тази дама, която е заснета на плажа на Каваци, обута с високи ботуши. Ситуацията е не по-малко абсурдна от преднишните. Тук обаче, след като погледнем облеклото на момичето, можем да предположим, че не е плажуваща, а просто работи в някое заведение наблизо и й се е наложило да иде другаде, излизайки на пясъка.

Колкото и безумно да са облечени хората в челната тройка, трябва да отбележим, че все пак има някакво подобрение в стила от миналата година. Именно през 2014, на плаж в Испания, бяха заснети тези две момчета, които достигнаха абсолютен връх на абсурдната класация с изрязаните си бански. 

А ето, че някои предпочитат да са просто голи на плажа, без да робуват на плажното облекло. 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg