На поредният наглец паркирал на тротоара пред гараж попадна чиатател на TrafficNews.bg. Без да се съобрази нито със закона, нито със живущите в сградата, шофьорът е решили да спре, където му е най-удобно.
"Искам да споделя за поредния идиот, който очевидно не знае как и къде да паркира. Първо затруднява достъпа на живеещите в сградата, второ - движението на пешеходците и трето - достъпа до гаража ми", възмущава се читателят.
Припомняме ви, че според член 98 паркирането е забранено пред входовете на паркове, училища, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства. Както и на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

 

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg