"Благодарим на кмета за контрола из града от страна на съответните органи. Няма нужда да правят нови тротоари и велоалеи след като се позволява да бъдат унищожавани", пише читателят на tns.bg Трифон Цветанов. И ни изпраща снимки на "Фолксваген Туарег", паркиран на тротоар на бул. "Васил Априлов" на 200 метра от Второ РПУ. 

За сведение на читателите  името на модела на Фолксваген идва от племето туареги, което населява Северна Африка - Алжир, Мали, Либия и Нигер. Те са номадски народ, който векове наред обикаля с камилски кервани из СахараИмето "туареги" е от арабски и означава "изоставени от бога", защото те доста късно са приели ислямската религия. 

Фактът, че шофира "Фолксваген Туарег", разбира се, не дава автоматично правото на собственика му да паркира като арабин в пустиня в центъра на града. И дали е "забравен от Бога или не"  може да е философски въпрос, но не бива да бъде забравян от органите, които са длъжни да упражняват контрол. 

Тns.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на нашата фейсбук страница или на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

tns.bg