Когато паркингът се окаже тесен, винаги има тротоар, върху който да паркира човек. Тази нагласа демонстрират шофьори от Пловдив. Без грам свян те са оставили автомобилите си по възможно най-неправилните начини пред голям супермаркет на булевард "Южен".

Недоволни от липсата на място на паркинга, шофьори на лада и пежо са качили автомобилите си върху тротоара, сигнализира читателка на TNS.bg. Още по-фрапиращ е случаят с водача на мерцедес, оставил возилото си точно в началото на пешеходната пътека. Пешеходци ще намерят как да преминат, но съдейки по снимката, преминаването на майки с бебешки колички или инвалиди не е възможно.

Изглежда, шофьорът на мерцедеса е имал някаква изключително важна работа. Може би е трябвало да напазарува нещо от супермаркета или да отскочи спешно до близката аптека. Вероятно това го/я оправдава пред собствената му/й съвест, но не и в очите на засегнатите от това спиране.

Вероятно другите шофьори нарушители също са имали неотложна нужда да напазаруват и не им е било възможно да обиколят съседните улици и да открият подходящо място за паркиране. Е, не откриха място за паркиране, но се озоваха в Залата на срама на наглеците.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TNS.bg