Заради непоставени знаци за ограничение от 40 километра в час шофьор за малко не се ударил в предния автомобил, съобщава читател на TrafficNews.bg. 

„Пътят на магистралата е ужасен. Както карах със 100 километра в час изведнъж рязко трябваше да намаля защото пътното платно е стеснено и никъде няма предупредителни знаци, които да показват, че протича ремонт по настилката. Знаците за ограничение от 40 километра в час са поставени много по-надолу и не вършат никаква работа!”, коментира нашият читател, който ни изпрати снимките. 

За съжаление състоянието на автомагистралата е под всякаква критика, а ремонтът ще продължи дълго време.            

„Не е нормално да карам по автомагистрала с 40 километра в час. Това го няма дори в страните от третия свят!” допълни още Никола Мартинов.    


Припомняме на всички шофьори, че от от 1 април скоростта на движение по определени участъци от автомагистрала „Тракия“ се ограничава до 90 км/ч. Целта е повишаване на безопасността на движение по старите отсечки от автомагистралата, които поради недостатъчния финансов ресурс не са основно ремонтирани от построяването им и настилките са силно амортизирани.

Ограничението по АМ ''Тракия'' е за участъците от км 119+760 до км 133+112 на територията на област Пловдив. 

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg