Бедните шофьори на големи автомобили! Не стига че по принцип няма къде да паркират, но и всичкият този лед по улиците прави нещата още по-сложни. Все пак се намират самотни тротоари, където голямото возило да бъде паркирано. Нищо, че това е не само против правилата, но и е един голям имагинерен среден пръст в лицата на пешеходците, които по принцип трябва да се движат там.

Снимка на шофьор на голям автомобил, имащ такива тежки проблеми с паркирането в Пловдив, ни изпрати читател на TNS.bg. Водачът не е намерил по-подходящо място да остави колата от тротоара на улица "Георги Измерлиев". Возилото не е качено върху тротоара частично - то го е завзело целия.

Пешеходците е трябвало или сами да нарушават правилата и да ходят по пътното платно, или да прескачат масивния автомобил. Вие преценете какво вероятно са правили.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TNS.bg