За пореден път младежи се вихриха с пистолети в ромска махала. На клип, качен в социалните мрежи, се виждат четирима роми, които стрелят с пистолети във въздуха, докато малки деца притичват на метри от тях.

Подобни своеволията в махалата не са прецедент, както и употребата на оръжия. "Талибаните" не са пропуснали и да се похвалят с действията си в приложението Тик Ток, където са и публикували скандалното клипче.

Няколко часа след публикуването му в профила, с никнейм „vaidynpasha”, който е собственост на един от стрелците, клипът бе изтрит. Профилът в социалната мрежа е на пловдивчанин. Дали обаче екшънът е в някоя от пловдивските махали или в друго населено място, няма информация. 

Пораждащите гордост у тях действия, говорят за пълна безотговорност, а доста често такива индивиди остават и ненаказани, докато не се стигне до инцидент, който би коствал човешки живот.

Очакваме реакцията на институциите, тъй като младежите от клипа застрашават човешки живот. Не е ясно дали оръжието, с което стрелят е законно притежавано и ако не е , то трябва спешно да бъде иззето.

Вижте и скандалния видеоклип: