Пловдивчанката Маргарита Митева подлага на системен тормоз бащата на детето й, като не дава да го вижда. Сигнал за това подаде в редакцията човек, обезпокоен за състоянието на детето.

Тръгнахме по следите на сигнала и се добрахме до интересни факти около случая.

Оказва се, че майката страстна купонджийка – любителка на нощния живот и мъже. В профила й в социалната мрежа през един постовете са от наздравици в компанията на "атлети" и "добре облечени" представители на мъжкия пол. 

По време на купоните обаче, детето оставало само или само с баба си. Майката пък сменя адреса си няколко пъти по различни причини.

Справка в интернет я свързва дори с престъпление.

„Маргарита Митева, която най-вероятно стои зад любовния триъгълник довел до бруталното убийство на управителката на бар "Гларус" в Слънчев бряг Мария Златанова е искала да става актриса”, твърди сайтът novini.bg. Тя се е явила на кастинг за статисти в сериала "Под прикритие".

Парадоксалното е, че на кастинга тя се е явила заедно с убиеца Михаил Менашки, който също искал да се изявява в криминалния сериал. Момичето живее в Бургас и отскоро е блондинка. На старите й снимки се открива известна прилика със закланата Мария Златанова.

Това е най-вероятно и причината за разминаването в слуховете относно Менашки. Малко преди да бъде уволнен от полицията той разказвал, че продава фалшиви винетки, за да събере пари за сватба с брюнетка. Малко след това Маргарита сменя цвета на косата си.

Според други версии обаче Маргарита всъщност искала да зареже Михаил Менашки заради болезнената му ревност.

Запознати твърдят, че Маргарита е лоша майка. Потърсихме за коментар бащата на 2-годишното й момиченце - Валентин Иванов.

Оказа се, че когато детето се ражда, Валентин започва да дава пари за издръжка. Освен това финансово поддържа и майката. В един момент отношенията им се развалят и те се разделят. Маргарита обаче лишава бащата от срещи с детето, разказа самият Валентин Иванов.

Майката продължила да иска пари от Иванов, а той разбира от свои приятели, че по цяла нощ тя обикаляла нощните клубове, вместо да гледа детето им. В момента, в който Валентин спира да дава пари, Маргарита спряла да му вдига телефона.

„Работя в Англия и се притеснявам за дъщеря си. Не исках да давам гласност на случая, за да не се самосезират социалните служби. Няколко пъти съм звънял на Маргарита от друг номер и тя ми е вдигала. Разбирали сме се да се върна в България и да видя детето. Купувам билет, освобождавам се от работа, идвам в Пловдив и оставам излъган. Така няколко пъти”, ядосва се Валентин.

В същото време Маргарита си сменя адреса, за да не може бащата да го вижда. Сега живее в Пловдив и се представя с името Маги Алекс.

„Единственото ми желание е да виждам дъщеря си, защото в момента съм лишен от това право”, казва още мъжът.
Маргарита си е спечелила и прозвището – „фаталната”, след като я свързват с убийството в Слънчака.

 

Ето и снимка на убитата Мария Златанова, на която се вижда известна прилика между двете: