Жена шофьор паркира по безобразен начин в Пловдив. Тя остави автомобила си между джип и такси диагонално на пътя, оставяйки половината задница на колата да стърчи в другото платно. Снимка ни изпрати читател на TNS.bg, като поясни, че е направена в квартал "Каменица" пред строителния техникум.

"Жената си спря буквално по средата на улица "Арх. Камен Петков", като задръсти тъй и тъй трудно проходимата улица. Спирането и беше просто за 6+", пише нашият читател, който определя видяното като "най-безобразното спиране", което някога е виждал.

На шофьорката изглежда не й се е занимавало да упражни така любимото на всички "френско паркиране", макар на пръв поглед между двата съседни автомобила да има достатъчно място. Любимото оправдание в такива случаи е "Ама аз спрях за малко". За малко, за малко, но така се запушват улици и се стига до ожулени и разбити брони.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нарушителите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TNS.bg